pink-yas
![](http://up.skinak.ir/up/skinak/graphic/degree_user_lable/10/pic/1.png)
ارسالها : | 56 |
عضويت : | 31 /4 /1393 |
محل زندگي : | tehran |
تشکر ها: | 9 |
تشکر شده : | 4 |
|
طرز تهیه کوفته قدیمی کرمانشاه به نام هلو کباب
طرز تهیه کوفته قدیمی کرمانشاه به نام هلو کباب این غذا ازقدیم الایام از کوفته های معروف و خوشمزه کرمانشاه بوده است . مواد لازم : گوشت بدون چربی ۴۰۰ گرم لپه ۱ پیمانه سیب زمینی نیم پز ۲ عدد تخم مرغ 2 عدد نمک و فلفل و زرد چوبه و دارچین به میزان لازم روغن برای سرخ کردن گردو و کشمش و پیاز سرخ شده برای داخل هلو کباب به میزان لازم آبلیمو ۱ لیوان شکر ۵ /۰ لیوان آب 1 لیوان | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
طرز تهیه :گوشت را مولینکس کنید تا کشدار شود . لپه را با نمک بپزید. سیب زمینی نیم پز را رنده کنید و با لپه چرخ شده و گوشت و نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه و تخم مرغ مخلوط کنید و خوب آن را مخلوط کنید تا کاملاً چسبندگی لازم را پیدا کند . از مایه مقداری بردارید و با کشمش و گردو و پیاز سرخ شده مغز گذاری کنید و به شکل تخم مرغی در آورید و در روغن سرخ کنید . وقتی هلو کباب ها سرخ شدند آن ها را در دیگ بچینید و آبلیمو و شکر و آب را مخلوط و روی آن بریزید و حرارت را کم کرده تا دم بیفتد. چنانچه کوفته در زمان سرخ شدن از هم باز شد ( ترک خورد ) میتواند مقداری آرد نخودچی اضافه کنید . طرز تهیه کوفته قدیمی کرمانشاه به نام هلو کباب
|
|
چهارشنبه 01 مرداد 1393 - 16:58 |
|