طرز تهیه کوفته قدیمی کرمانشاه به نام هلو کباب
::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::
طرز تهیه کوفته قدیمی کرمانشاه به نام هلو کباب
www.rozex.rozblog.com
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم

صفحه اصلیغذای اصلیطرز تهیه کوفته قدیمی کرمانشاه به نام هلو کباب

تعداد بازدید : 23
نویسنده پیام
pink-yas آفلاین



ارسال‌ها : 56
عضويت : 31 /4 /1393
محل زندگي : tehran
تشکر ها: 9
تشکر شده : 4
طرز تهیه کوفته قدیمی کرمانشاه به نام هلو کباب

طرز تهیه کوفته قدیمی کرمانشاه به نام هلو کباب
این غذا ازقدیم الایام از کوفته های معروف و خوشمزه کرمانشاه بوده است .
مواد لازم :
گوشت بدون چربی ۴۰۰ گرم
لپه ۱ پیمانه
سیب زمینی نیم پز ۲ عدد
تخم مرغ 2 عدد
نمک و فلفل و زرد چوبه و دارچین به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن
گردو و کشمش و پیاز سرخ شده برای داخل هلو کباب به میزان لازم
آبلیمو ۱ لیوان
شکر ۵ /۰ لیوان
آب 1 لیوان
طرز تهیه :

گوشت را مولینکس کنید تا کشدار شود . لپه را با نمک بپزید. سیب زمینی نیم پز را رنده کنید و با لپه چرخ شده و گوشت و نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه و تخم مرغ مخلوط کنید و خوب آن را مخلوط کنید تا کاملاً چسبندگی لازم را پیدا کند . از مایه مقداری بردارید و با کشمش و گردو و پیاز سرخ شده مغز گذاری کنید و به شکل تخم مرغی در آورید و در روغن سرخ کنید . وقتی هلو کباب ها سرخ شدند آن ها را در دیگ بچینید و آبلیمو و شکر و آب را مخلوط و روی آن بریزید و حرارت را کم کرده تا دم بیفتد.

چنانچه کوفته در زمان سرخ شدن از هم باز شد ( ترک خورد ) میتواند مقداری آرد نخودچی اضافه کنید .
طرز تهیه کوفته قدیمی کرمانشاه به نام هلو کباب


چهارشنبه 01 مرداد 1393 - 16:58
ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش
a9a آفلاین



ارسال‌ها : 28
عضويت : 31 /4 /1393
محل زندگي : tehran
سن : 16
تشکرها : 1
تشکر شده : 8
پاسخ : 1 RE طرز تهیه کوفته قدیمی کرمانشاه به نام هلو کباب :

تصویر: /weblog/file/forum/smiles/27.gif


چهارشنبه 01 مرداد 1393 - 17:30
ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش

تمامي حقوق محفوظ است . طراح قالبــــ : روزیکســــ