نان سیر بروسکتا (پیش غذای ایتالیایی)
[پخت نان سیر, طرز تهیه نان سیر بروسکتا]
مواد لازم :
نان باگت به مقدار لازم
گوجه فرنگی ۳ عدد
سیر ۴ الی ۵ عدد
روغن زیتون به میزان لازم
ریحان خرد شده ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری
پنیر موزارلا ۱۸۰ الی ۲۰۰ گرم
نمک قدری
طرز تهیه :
قسمت گوشتی گوجه فرنگی خرد کنید . سیر رنده شده را گوجه فرنگی و ریحان خرد شده و مقدار کمی نمک و پنیر مخلوط کرده ، سپس روغن زیتون اضافه کنید تا حدی که همه مواد به روغن آغشته شود . در یک ظرف در بسته به مدت یک الی دو ساعت در یخچال بگذارید .
حلقه های نان باگت را در سینی فر بچینید و روی نانها را دو باره روغن زیتون بزنید و و مواد آماده شده را روی نانها بریزید .
فر را با ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی را در قسمت وسط فر به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بگذارید تا زمانی که نان برشته و پنیر آب شود . از فر در آورده و در صورت تمایل با سس میل کنید.
من به علت در دسترس نبودن ریحان در این فصل ، از جعفری استفاده کردم.
نان سیر بروسکتا یک اسنک یا پیش غذا ( اشتها آور ) ایتالیایی است .
[پخت نان سیر, طرز تهیه نان سیر بروسکتا]
منبع : ashpazierangin.netنان سیر بروسکتا (پیش غذای ایتالیایی)
![](http://khabar9.ir/wp-content/uploads/2014/03/fo2039.jpg)