نان سیر بروسکتا (پیش غذای ایتالیایی)
::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::
نان سیر بروسکتا (پیش غذای ایتالیایی)
www.rozex.rozblog.com
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم

صفحه اصلیغذای اصلینان سیر بروسکتا (پیش غذای ایتالیایی)

تعداد بازدید : 24
نویسنده پیام
pink-yas آفلاین



ارسال‌ها : 56
عضويت : 31 /4 /1393
محل زندگي : tehran
تشکر ها: 9
تشکر شده : 4
نان سیر بروسکتا (پیش غذای ایتالیایی)

نان سیر بروسکتا (پیش غذای ایتالیایی)

[پخت نان سیر, طرز تهیه نان سیر بروسکتا]

مواد لازم :

نان باگت به مقدار لازم

گوجه فرنگی ۳ عدد

سیر ۴ الی ۵ عدد

روغن زیتون به میزان لازم

ریحان خرد شده ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری

پنیر موزارلا ۱۸۰ الی ۲۰۰ گرم

نمک قدری

طرز تهیه :

قسمت گوشتی گوجه فرنگی خرد کنید . سیر رنده شده را گوجه فرنگی و ریحان خرد شده و مقدار کمی نمک و پنیر مخلوط کرده ، سپس روغن زیتون اضافه کنید تا حدی که همه مواد به روغن آغشته شود . در یک ظرف در بسته به مدت یک الی دو ساعت در یخچال بگذارید .

حلقه های نان باگت را در سینی فر بچینید و روی نانها را دو باره روغن زیتون بزنید و و مواد آماده شده را روی نانها بریزید .

فر را با ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی را در قسمت وسط فر به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بگذارید تا زمانی که نان برشته و پنیر آب شود . از فر در آورده و در صورت تمایل با سس میل کنید.

من به علت در دسترس نبودن ریحان در این فصل ، از جعفری استفاده کردم.

نان سیر بروسکتا یک اسنک یا پیش غذا ( اشتها آور ) ایتالیایی است .

[پخت نان سیر, طرز تهیه نان سیر بروسکتا]

منبع : ashpazierangin.netنان سیر بروسکتا (پیش غذای ایتالیایی)


چهارشنبه 01 مرداد 1393 - 19:29
ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش

تمامي حقوق محفوظ است . طراح قالبــــ : روزیکســــ